Search
Close this search box.

Ontgrendel het potentieel van
superieure werkkledingervaringen

Wij leveren al sinds 1906 werkkleding, uniformen en accessoires
die uw merk verbeteren met comfort en kwaliteit.

laten we uw
werkkledinguitdagingen oplossen

quality first

Kwaliteit eerst

Elk stuk werkkleding dat we aanbieden, wordt streng getest om te voldoen aan superieure kwaliteitsnormen.

fit for you

Perfect Fit

Kies uit een uitgebreide selectie werkkleding die geschikt is voor verschillende functies en die allemaal aan te passen is.

Cost savings

Slim sparen

Verlaag uw langetermijnkosten met duurzame werkkleding die niet inboet aan kwaliteit of veiligheid.

Top Providers

Constante kwaliteit

Geoptimaliseerde toeleveringsketen voor snelle, betrouwbare distributie om ervoor te zorgen dat er snel en efficiënt aan uw behoeften wordt voldaan.

Compliance

Veiligheid garantie

Bescherm uw team en uw bedrijf met werkkleding die aan alle normen voldoet.

Perfect fit

Confort Plus

Onze werkkleding is ontworpen voor comfort, zodat uw team optimaal kan presteren, zelfs tijdens lange werkdagen.

Order easy

Verslag Analyse

Ons gestroomlijnde proces vereenvoudigt uw activiteiten met efficiënte, duidelijke processen en deskundige ondersteuning.

Support

Responsieve steun

Onze deskundige medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden, problemen snel op te lossen en deskundig advies te geven.

Werkkleding op maat
Oplossingen voor professionals

Inzicht in
uw behoeften

Tijdens ons eerste gesprek verzamelen we gedetailleerde informatie over uw vereisten en uitdagingen. Ons team analyseert deze gegevens om een voorstel op maat te maken, zodat onze oplossing perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en eisen op de werkplek.

Naadloze
Uitvoering

Zodra je ons voorstel goedkeurt, zorgen wij voor alle aspecten van de logistiek – van het bestellen en personaliseren tot de uiteindelijke levering van je goederen. Elk item wordt met precisie voorbereid, vergezeld van alle benodigde informatie om een vlekkeloze uitvoering te garanderen.

Voortdurende
zorg en ondersteuning

Onze toewijding gaat verder dan de levering. We bieden uitgebreide vervolgdiensten, waaronder voorraadbeheer en onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw werkkledingoplossingen optimaal blijven. U kunt op ons rekenen voor tijdige vullingen en doorlopende ondersteuning op maat van uw veranderende behoeften.

shutterstock 119686276
35+ brands
Since 1906
Industry

Vertrouwd door professionals
voor meer dan een eeuw

Sinds 1906 bepaalt PCP Seymour de norm in werkkledingoplossingen van hoge kwaliteit. Met een nalatenschap gebouwd op uitmuntendheid en een grote toewijding aan het bedienen van onze regionale markten, heeft u uw vertrouwde partner in professionele kleding gevonden - precies waar u ons nodig heeft.

Ervaar persoonlijke passessies in onze showroom in Brussel of bij u op locatie. Onze deskundige tailors zorgen ervoor dat elk uniform perfect past en de professionaliteit van uw merk weerspiegelt.

Brands

35+

Customers

5000+

Active

Since 1906

Diensten op maat
om aan uw behoeften te voldoen

HOOR VAN ONZE KLANTEN

"Nadat we zijn gaan samenwerken met PCP Seymour voor onze veiligheidsuitrusting, heb ik 's nachts beter geslapen. Hun uitrusting voldoet aan alle veiligheidsnormen waarover we ons zorgen maken en ze zijn echt een deel van onze veiligheidsoplossing geworden."
0208326e image 11
Filip V.
CEO
"Ik reken op PCP Seymour voor al onze uniformbehoeften. Hun tijdige leveringen en consistente kwaliteit betekenen dat ik me nooit zorgen hoef te maken over wat mijn team morgen zal dragen. Ze hebben ons nog nooit teleurgesteld."
Linda G
Linda G.
Purchasing Director
"Het is moeilijk om aan werkkleding van goede kwaliteit te komen die niet duur is. PCP Seymour bood ons geweldige opties tegen prijzen die voor ons logisch waren. Hun kwantumkorting was een echte besparing!
f38c6081 image 7
Nathalie M.
Marketing Mgt.
"Bestellen bij PCP Seymour is een fluitje van een cent. Expertise van begeleiding tot levering maakte het eenvoudig. Alles komt op tijd en precies zoals besteld - geen poespas nodig. Ze maken het ons gemakkelijk zodat we ons op ons werk kunnen richten."
Jan VD.
Jan DW.
Warehouse Supervisor
"Ik ben dol op de selectie bij PCP Seymour. Wat de afdeling ook is, wat je ook nodig hebt, ze hebben het. Bij hen winkelen bespaart me zoveel tijd en gedoe."
Jacqueline H.
Jacqueline H.
Office Manager

Betrouwbare leveranciers
voor het beste kwaliteit

Uw vragen,
helder beantwoord

Welke soorten werkkleding en uniformen biedt PCP Seymour aan?

PCP Seymour is gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame werkkleding en uniformen voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder gezondheidszorg, bouw, horeca, openbare diensten en productie. Ons assortiment omvat alles van basiswerkkleding tot gespecialiseerde beschermende kleding die voldoet aan branchespecifieke normen.

Kan ik uniformen op maat laten maken voor mijn bedrijf?

Absoluut! We bieden op maat gemaakte uniformservices om ervoor te zorgen dat je uniformen precies voldoen aan de behoeften van je bedrijf. Dit omvat het op maat maken voor perfecte pasvormen, het toevoegen van aangepaste logo’s en het selecteren van specifieke materialen en kleuren die bij je branding passen.

Aan welke veiligheidsnormen voldoen jullie producten?

Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende veiligheidsnormen die relevant zijn voor specifieke industrieën. Dit omvat onder andere brandbestendigheid, bescherming tegen elektrische gevaren, chemische weerstand en hoge zichtbaarheid. Alle veiligheidskenmerken worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan zowel nationale als internationale voorschriften.

Hoe weet ik welke maat uniformen ik moet bestellen?

We bieden een gedetailleerde maattabel met metingen voor verschillende lichaamsdelen om je te helpen de juiste maten te kiezen. Daarnaast bieden we gepersonaliseerde pasvormen in onze showroom of bij jou op locatie voor bulkbestellingen om de perfecte pasvorm voor je team te garanderen.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor uniformen?

De minimale bestelhoeveelheid varieert afhankelijk van de specifieke artikelen en aanpassingsvereisten. Over het algemeen is een minimumbestelling van 20 stuks vereist voor op maat gemaakte uniformen. Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Standaardbestellingen worden doorgaans binnen 2-3 weken na de orderbevestiging verzonden. Aangepaste bestellingen kunnen langer duren, meestal 4-6 weken, afhankelijk van de complexiteit en het volume van de bestelling. Versnelde verzendopties zijn beschikbaar op aanvraag.

Kunt u producten retourneren of ruilen?

Ja, we accepteren retourzendingen en ruilingen voor niet-aangepaste artikelen binnen 30 dagen na aankoop, mits ze in ongebruikte, originele staat zijn. Voor op maat gemaakte artikelen worden retourzendingen of ruilingen per geval behandeld om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

Kan PCP Seymour uniformen leveren voor grote, multinationale bedrijven?

Ja, PCP Seymour is volledig uitgerust om grote orders voor multinationals af te handelen met een consistente kwaliteit en uniformiteit op wereldwijde locaties. We beheren ook de logistiek en distributie om ervoor te zorgen dat uniformen efficiënt worden geleverd op al uw operationele bases.

Wat voor klantenservice biedt PCP Seymour?

We bieden uitgebreide klantenondersteuning, van het eerste advies tot vragen na de aankoop. Ons team is beschikbaar via telefoon, e-mail of chat om je te helpen met al je vragen over onze producten of je bestelling. Bovendien bieden we doorlopende ondersteuning bij eventuele logistieke of gebruiksproblemen.

Hoe waarborgt PCP Seymour de kwaliteit van zijn producten?

Kwaliteitsgarantie staat voorop bij PCP Seymour. Wij betrekken onze materialen van betrouwbare leveranciers en alle producten worden streng getest om te voldoen aan de industrienormen en duurzaamheidstests. Elk artikel wordt vóór verzending grondig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat het aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Heb je nog een vraag?

Blijf op de hoogte van de laatste trends
en beste praktijken in professionele werkkleding

Merry Christmas
& Happy New Year 2024

Our offices and phone lines will be closed from 4pm on Friday 22 December and will reopen on Tuesday 2 January.

infopol std
PCP-Seymour exposeert op INFOPOL 2024.

INFOPOL I XPO112 is een vakbeurs exclusief voor professionals binnen de politie, surveillance, beveiliging, noodhulpdiensten en rampenbestrijdingsunits.

Bezoek ons op stand 331 om onze controlekameroplossingen te ontdekken.

Vrolijk Kerstfeest & Gelukkig nieuwjaar 2024

Onze kantoren en telefoonlijnen zijn op vrijdag 22 december vanaf 16.00 uur gesloten en gaan weer open op dinsdag 2 januari.