Search
Close this search box.

Onze erfenis delen,
uw toekomst vormgeven

Gegrond in traditie,
Voortgang in innovatie

PCP Seymour werd meer dan een eeuw geleden opgericht als ‘Le Palais du Cache-Poussière’, een kleine werkplaats waar duurzame stofjassen en overalls werden gemaakt voor plaatselijke ambachtslieden. Terwijl we door de eb en vloed van de 20e eeuw navigeerden, evolueerde ons merk, zowel in naam als in zakelijke reikwijdte, om in te spelen op de groeiende eisen van een industrialiserende wereld met innovatie in de voorhoede van onze activiteiten.

In 2007 namen we de naam PCP Seymour aan en luidden we een nieuw tijdperk in van uitbreiding en verbeterd dienstenaanbod. Vandaag de dag zijn we een toonaangevende leverancier van professionele werkkleding en uniformen, waarbij we de modernste materialen en ontwerptechnieken gebruiken voor sectoren variërend van de gezondheidszorg tot de bouw en van horeca tot openbare diensten. Onze toewijding aan kwaliteit, klantgerichte service en duurzame praktijken heeft niet alleen onze aanwezigheid op de markt versterkt, maar ook het professionele leven verrijkt van degenen die we uitrusten.

Professionals overal
de kracht geven

Bij PCP Seymour gaat onze missie verder dan alleen het leveren van werkkleding. Wij zetten ons in om professionals over de hele wereld te voorzien van uniformen die veiligheid, comfort en stijl garanderen. Elke draad en naad is doordrenkt met onze belofte om de productiviteit van de werkdag en de professionele identiteit te verbeteren, door middel van kleding die is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende werkomgevingen.

Globale maatstaven
voor werkkledinginnovatie

Onze visie is om opnieuw te definiëren wat het betekent om uitgerust te zijn voor het werk. We willen de wereldwijde standaard zetten in de werkkledingindustrie door producten te leveren die niet alleen professionals beschermen, maar ook duurzaamheid bevorderen, comfort verbeteren en het professionele ethos op een hoger plan tillen. Door het stimuleren van een cultuur van innovatie en het naleven van strenge kwaliteitsnormen anticiperen we op de behoeften en uitdagingen van de werkplekken van morgen, zodat onze klanten altijd voorop lopen.

Uitgebreide
Werkkledingoplossingen

Kwaliteit en duurzaamheid

Door gebruik te maken van ultramoderne materialen en constructietechnieken is onze kleding ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te doorstaan, terwijl de integriteit na verloop van tijd behouden blijft. Deze toewijding aan kwaliteit vermindert de noodzaak voor regelmatige vervanging en biedt onze klanten waarde op de lange termijn.

Aanpassing en flexibiliteit

We erkennen dat elk bedrijf zijn eigen identiteit en functionele behoeften heeft. Onze service op maat biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, van stofselectie tot op maat gemaakte pasvormen en gepersonaliseerde logo's, allemaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij uw merkimago en operationele vereisten.

Bestendige werkwijzen

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We implementeren milieuvriendelijke praktijken in onze productieprocessen en in het beheer van onze toeleveringsketen, met als doel onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd de hoogste normen voor productkwaliteit en -veiligheid te handhaven.

De Stichting van ons Bedrijf

Bij PCP Seymour zijn onze kernwaarden meer dan alleen woorden – het zijn de principes die ten grondslag liggen aan elke beslissing die we nemen en elke actie die we ondernemen. Verankerd door integriteit, voortgestuwd door innovatie en gericht op onze klanten, geven deze waarden vorm aan onze benadering van het leveren van uitzonderlijke werkkledingoplossingen. Hieronder gaan we in op de fundamentele overtuigingen die niet alleen onze bedrijfspraktijken bepalen, maar er ook voor zorgen dat we voortdurend voldoen aan de verwachtingen van degenen die we van dienst zijn en deze zelfs overtreffen.

Experts toegewijd aan uitmuntendheid

Bij PCP Seymour zijn onze kernwaarden meer dan alleen woorden – het zijn de principes die ten grondslag liggen aan elke beslissing die we nemen en elke actie die we ondernemen. Verankerd door integriteit, voortgestuwd door innovatie en gericht op onze klanten, geven deze waarden vorm aan onze benadering van het leveren van uitzonderlijke werkkledingoplossingen. Hieronder gaan we in op de fundamentele overtuigingen die niet alleen onze bedrijfspraktijken bepalen, maar er ook voor zorgen dat we voortdurend voldoen aan de verwachtingen van degenen die we van dienst zijn en deze zelfs overtreffen.

Deskundigheid en innovatie in professionele kleding
door Frédéric Verbeke

Al meer dan drie decennia geeft Frédéric vorm aan de professionele kledingindustrie. Zijn leiderschap heeft PCP naar marktleiderschap gestuwd en grote contracten binnengehaald met prestigieuze klanten, waaronder de NMBS. Zijn overname van het Palais du Cache-Poussière in 2007, omgedoopt tot PCP – Professional Clothing Partners, heeft deze historische onderneming nieuw leven ingeblazen en omgevormd tot een belangrijke speler in de sector.

The 2012 acquisition of Seymour marked a significant expansion, adding specialised caps and headgear to PCP’s offerings. This strategy not only diversified the product catalogue but also solidified the company’s reputation as the supplier of choice for demanding administrations.

Under his guidance, PCP Seymour has established itself as an essential strategic partner, offering much more than mere garments. Frédéric has fostered a culture of excellence and innovation, ensuring that every client receives customised solutions and impeccable service.

His vision has transformed PCP into a true trusted partner, ready to tackle the most complex challenges.

Frédéric Verbeke
Our shop
Substainable 2019 05 Brook Taverner saving space
brookstaverner export
shop

Vertrouwd door professionals
voor meer dan een eeuw

Sinds 1906 bepaalt PCP Seymour de norm in werkkledingoplossingen van hoge kwaliteit. Met een nalatenschap gebouwd op uitmuntendheid en een grote toewijding aan het bedienen van onze regionale markten, heeft u uw vertrouwde partner in professionele kleding gevonden - precies waar u ons nodig heeft.

Merry Christmas
& Happy New Year 2024

Our offices and phone lines will be closed from 4pm on Friday 22 December and will reopen on Tuesday 2 January.

infopol std
PCP-Seymour exposeert op INFOPOL 2024.

INFOPOL I XPO112 is een vakbeurs exclusief voor professionals binnen de politie, surveillance, beveiliging, noodhulpdiensten en rampenbestrijdingsunits.

Bezoek ons op stand 331 om onze controlekameroplossingen te ontdekken.

Vrolijk Kerstfeest & Gelukkig nieuwjaar 2024

Onze kantoren en telefoonlijnen zijn op vrijdag 22 december vanaf 16.00 uur gesloten en gaan weer open op dinsdag 2 januari.