Search
Close this search box.

Onze online winkel
ontdek onze hoogwaardige paramedische producten

Essentiële zaken voor gezondheidszorgprofessionals

Welkom bij onze speciale e-shop voor paramedische professionals, met een samengestelde selectie hoogwaardige uniformen en accessoires ontworpen voor gezondheidszorgomgevingen. Of u nu op zoek bent naar duurzaamheid, comfort of naleving van gezondheidsnormen, onze producten zijn afgestemd op uw behoeften. Ontdek ons ​​assortiment en vind de perfecte oplossingen voor uw professionele vereisten.

Heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar producten die buiten ons paramedische assortiment vallen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u persoonlijke ondersteuning en oplossingen op maat te bieden.

Uitgebreide inventaris
buiten de e-shop

Ontdek slechts het topje van de ijsberg in onze e-shop. We hebben een breder scala aan professionele producten op voorraad in onze fysieke winkel. Als u hier niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel om ons volledige aanbod te ontdekken en persoonlijke hulp te krijgen. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u precies vindt wat u nodig heeft.

Our shop
Substainable 2019 05 Brook Taverner saving space
brookstaverner export
shop

Vertrouwd door professionals
al meer dan een eeuw

Sinds 1906 zet PCP Seymour de norm op het gebied van hoogwaardige werkkledingoplossingen. Met een erfenis die is gebaseerd op uitmuntendheid en een diepgaande toewijding aan het bedienen van onze regionale markten, heeft u uw vertrouwde partner in professionele kleding gevonden, precies daar waar u ons nodig heeft.

Merry Christmas
& Happy New Year 2024

Our offices and phone lines will be closed from 4pm on Friday 22 December and will reopen on Tuesday 2 January.

infopol std
PCP-Seymour exposeert op INFOPOL 2024.

INFOPOL I XPO112 is een vakbeurs exclusief voor professionals binnen de politie, surveillance, beveiliging, noodhulpdiensten en rampenbestrijdingsunits.

Bezoek ons op stand 331 om onze controlekameroplossingen te ontdekken.

Vrolijk Kerstfeest & Gelukkig nieuwjaar 2024

Onze kantoren en telefoonlijnen zijn op vrijdag 22 december vanaf 16.00 uur gesloten en gaan weer open op dinsdag 2 januari.