Script support IE Browser
Slider

Over

PCP-SEYMOUR staat voor kwaliteit, uitgebreid aanbod en klantenservice.

PCP-SEYMOUR staat voor kwaliteit, uitgebreid aanbod en klantenservice.

Onze taak is om u een totaalpakket aan te bieden die beantwoord aan uw strenge eisen, maar die u ook in staat moet stellen om u terug te focussen op uw echte werkzaamheden.

PCP heeft zich als doel gesteld kwaliteitsvolle werkkleding en accessoires te produceren en te verdelen.

SEYMOUR concentreert zich enkel op uniformen en maatwerk.

Het samensmelten van PCP-SEYMOUR verenigt het beste van beide werelden en moet uiteindelijk als referentie gelden in de sector voor professionele kleding.

Missie

Onze missie : onze ervaring ten dienste stellen van de klant met betrekking  tot zijn beroep.

Onze missie : onze ervaring ten dienste stellen van de klant met betrekking tot zijn beroep.

PCP-SEYMOUR begeleid professionals in het zoeken naar de beste oplossingen voor kledij en accessoires.  Van project tot uitlevering, onze ploeg staat in voor logistiek en nazorg.
Uw tevredenheid is onze motivatie om nog verder te gaan en hierdoor wint iedereen.

Een vraag  ? Contacteer ons !

Geschiedenis

Opgericht in 1906 als fabrikant van stofjassen en werkkledij, heeft Le Palais du Cache-Poussière, een rijke geschiedenis kunnen opbouwen.

Opgericht in 1906 als fabrikant van stofjassen en werkkledij, heeft Le Palais du Cache-Poussière, een rijke geschiedenis kunnen opbouwen.

In 2007 veranderd de naam in PCP, wat verwijst naar de oorspronkelijke naam maar ook naar Professional Clothing Partners en wordt het gamma gevoelig uitgebreid.

In 2012 komt SEYMOUR bij PCP, en wordt het aanbod aan werkkleding aangevuld met uniformen.  Deze alliantie maakt haar tot marktleider zowel in aanbod als in geboden kwaliteit.

Door deze voortrekkersrol is de groep vandaag erkend voor zijn know-how en de kwaliteit van zijn dienstverlening.  Hij kan vandaag prat gaan op de samenwerking met grote spelers uit alle beroepsgroepen, gaande van horeca tot overheidsinstellingen, en zelfs enkele sterrenchefs.

Ons contacteren : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GETUIGENISSEN

  • Testimonial 1
    "Een grote aanbieding goederen, de kwaliteit van het advies en de follow-up van de klant zijn de waarden die wij terug gevonden hebben bij PCP-Seymour
    en die ervoor zorgen dat wij trouw blijven aan dit bedrijf!"